Dimecres 13
22:30h. Sorteig de cadafals en el polifuncional. La inscripció es realitzarà a l'Ajuntament fins al dia 12.

Dijous 14
Des de les 18:30 h, muntatge de cadafals en el recinte de costum.

Divendres 15
21:30 h. Recepció d'autoritats i cercavila de recollida de la Regina de les Festes, María Suárez Franch i la seua Cort d'Honor, acompanyats per la Unió Musical Santa Cecilia de Xilxes.
22:30 h. Acte de presentació i exaltació de la Regina i la seua Cort d'Honor de l'any 2023. Comptarem amb la intervenció com a mantenidor de l'acte de Vicente Martinez Mus, exalcalde de Xilxes i actual Director General de Costes, Ports i Aeroports de la Generalitat Valenciana
En finalitzar, se servirà un vi d'honor per als assistents.

Dissabte 16
12:00 h. X Tancament Camper de cabestres amb cavalls. Els cabestres de la ramaderia El Gallo, acompanyats dels cavalls i genets, entraran per l'Avinguda Jaume I fins a la zona dels cadafals. Aquest acte està Organitzat per l'Associació Eqüestre de Xilxes.
A continuació, solta de vaques de la ramaderia El Gallo.
17:15 h. Xupinasso anunciant l'inici de les Festes.
Concentració de les penyes en la Plaça Espanya. Juntament amb la Xaranga “La Lluna” recorrerem els carrers del recinte, finalitzant en la zona dels cadafals.
18:00 h. Solta d'un bou cerril de la ramaderia de Martín Lorca, de nom NOVEDOSO, marcat amb el número 12 i guarisme 8.
A continuació, solta d'un altre bou cerril de la ramaderia d’Hato Blanco, de nom SORPRESA, marcat amb el número 45 i guarisme 8.
En finalitzar els bous, al carrer Sant Vicent, organitzat per SV24 concurs de BEER PONG. Inscripcions a 5€ la parella. Telèfon de contacte: Noemí 617653264. Servei de barra i DJ CORDOBÉS en acció.
21:00h. Embolà infantil.
23:30 h. Embolà d'un bou de la ramaderia Germans Navarre.
00:30 h. En la zona esportiva de L’Alter, macrodiscomobil "XILXES SOUND 23"

- 00:30-2:00 DJ RAÚL CARRASCO RESIDENT DE INDUSTRIAL amb el millor remember dels 80-90s.

- 2:00-4:00 DJ DAEL DEBÓN amb la música més comercial del moment.

- 4:00-5:30 DJ BENSO RESIDENT DE INDUSTRY BUNKER amb el hard-techno més explosiu.

Diumenge 17. Visca el Crist de la Jonquera!!! Dia del Patró.
10:30 h. Cercavila de recollida de la Regina de les Festes i la seua Cort d'Honor, acompanyats per la Unió Musical Santa Cecilia de Xilxes.
11:30 h. Solemne missa en honor al Santíssim Crist de la Jonquera a l'Església de Ntra. Sra. de l'Assumpció.
En finalitzar la missa, traca per tot el recorregut de la processó a càrrec de la pirotècnia Martí.
19:00 h. Cercavila de recollida de la Regina de les Festes i la seua Cort d'Honor, acompanyats per la Unió Musical Santa Cecilia de Xilxes.
19:30 h. Inauguració de l'exposició de la col·lecció de cartells taurins de Tomás Espinosa. Exposició organitzada per l'Associació de les Mestresses de Casa. Es mantindrà oberta des del dimarts 19 fins al dissabte 23 en horari de 19 a 21 h.
20:00 h. Ofrena floral al Crist de la Jonquera, Patró de Xilxes. La cercavila començarà en la Plaça Santíssim Crist de la Jonquera fins a l'església, on es realitzarà l'ofrena a la imatge del Crist.
20:30 h. Solemne processó en honor al Santíssim Crist de la Jonquera pel recorregut tradicional, acompanyats per la Unió Musical Santa Cecilia de Xilxes. La imatge del Crist serà portada per la Penya Mig i Mig, que celebra el seu 10é Aniversari.
En arribar la processó, la Pirotècnia Martí de Borriana dispararà un ramillet multicolor.

Dilluns 18. Dia d'Ànimes.
11:00 h. Missa d'Ànimes a l'Església de Ntra. Sra. de l'Assumpció. En finalitzar, en el cementeri Municipal, respons pels difunts.
11:30 h. Parc infantil en la plaça Joan Pau II. Es mantindrà obert fins a les 14 h i de 16 a 18 h.
16:00h. Exposició de vestimenta i màscares i taller de bengales i màscares a càrrec de “La diabòlica de Morvedre” en la mateixa plaça.
18:00 h. Disco-peque amb animació i jocs per als més xicotets, en la mateixa plaça.
A continuació, encesa del Patarro a càrrec de “La diabòlica de Morvedre”
18:30 h. A la ciutat esportiva de L’Alter, partida professional de pilota valenciana en la modalitat de frontó.
22:15 h. Concert Rock Simfònic a càrrec de la Unió Musical Santa Cecilia de Xilxes en la plaça Joan Pau II.
A continuació, començant des de la plaça Espanya, nit d’Albaes a càrrec de l’Associació de Cant Valencià del Puig de Santa Maria.

Dimarts 19
16:30 h. Inici del campionat de guinyot en el Bar Cantonet. Les inscripcions es realitzaran en el mateix bar abans de començar el campionat.
18:30 h. Bou cerril patrocinat per la “Penya taurina aficionades al bou” de la ramaderia La Nava, de nom TENIENTE, marcat amb el número 3 i guarisme 9.
A continuació, patrocinat per la “Penya taurina aficionades al bou”, tardeo amb DJ JUANKA en la plaça Jardí.
20:30h. Embolà infantil.
23:30 h. Embolà d'un bou de la ramaderia Saliner.

Dimecres 20. Dia Internacional de la Paella.
12:00 h. Per a celebrar el dia internacional d'aquest plat tradicional, concurs de paelles en la plaça Joan Pau II, on demostrarem els dots culinaris de les nostres penyes. Cal inscriure's a l'Ajuntament fins al dimarts dia 19. Hi haurà disponible llenya, cervesa i latino.
16:00 h. Començarem la vesprada amb l'actuació del grup “Rumba Sierra” i la continuarem amb música a càrrec del Dj Arthur.
16.00 h. Parc infantil en la mateixa plaça Juan Pablo II.
00:00 h. Per a finalitzar el dia, Disco-Vaca amb DJOUZA i amb vaques enfundades de la ramaderia de Faet.

Dijous 21
16:00 h. Continuació del campionat de guinyot en el Bar Cantonet.
18:30 h. Bou cerril patrocinat per la “Penya Guateles” de la ramaderia El Risco, de nom MENTIDERO, marcat amb el número 8 i guarisme 8.
A continuació, per celebrar el X Aniversari de la penya Desfasats, tardeo en la plaça Jardí amb un cara cara entre DJOUZA y Dj MARK.
20:30h. Embolà infantil.
22:00 h. Al teatre municipal, nit de teatre valencià a càrrec de la companyia local Amics del Teatre, que ens interpretaran les obres: “Serapio” i “Cocktail”.
00:00 h. Embolà d'un bou de la ramaderia de Faet.

Divendres 22
16:00 h. Finals del campionat de guinyot al bar Cantonet.
18:00 h. Vesprada de vaques a càrrec de la ramaderia de Faet.
En acabar le vaques, al carrer Sant Vicent i organitzat per SV24, “cagà del manso”.
23:30 h. Cercavila de disfresses, iniciant des de la plaça Espanya recorrent els carrers del poble, acompanyats per la xaranga “Telesios”, fins arribar a la zona esportiva de L’Alter, on continuarem la festa amb els Djs locals Djouza y Dj MarK.

Dissabte 23
9:30 h. Per als més matiners, esmorzar popular de llonganisses i botifarres en el magatzem municipal al carrer Nules. Cal portar el pa.
11:00 h. Tancament infantil en la zona dels cadafals.
12:00 h. Per a celebrar el seu 10é aniversari, la penya Mig i Mig, davant del seu casal al carrer Lluis Vives, mañaneo amb l'actuació de LYS.
18:00 h. Solta d'un bou cerril de la ramaderia de Martín Lorca, de nom OFENSIVO, marcat amb el número 41 i guarisme 8.
A continuació, solta d'un altre bou cerril de la ramaderia d’Hato Blanco, de nom SOÑADOR, marcat amb el número 62 i guarisme 9.
19:00 h. Per continuar celebrant el 10é Aniversari, la Penya Mig i mig, davant del seu casal al carrer Lluis Vives, tardeo amb l’actuació de Gustavo Paradís.
21:30 h. Tradicional sopar de carn de bou en la plaça Joan Pau II. Els tiquets caldrà passar a recollir-los per l'Ajuntament fins al divendres 22. El preu serà d'1 € per ració de carn. Tot el recaptat es donarà a la investigació contra el càncer.
00:00 h. Castell de focs artificials a càrrec de la pirotècnia Martí de Borriana.
A continuació, seguirem amb la festa amb l'orquestra The Luxe.

Diumenge 24
Durant tot el dia, desmuntatge de cadafals.
11:00 h. Missa en honor al Crist de la Jonquera en l'ermita.
19:00 h.
Al Teatre Municipal, FesOh!Curt: III Sessió Retrovisor. Projecció de treballs guardonats en l'última edició del Festival de Curtmetratges de Nules. Organitzat per l'Associació Arrels.
En finalitzar, traca final de Festes.