La realització del sorteig ha donat a conéixer a les 3 persones guanyadores, que podran gastar els seus vals de compra en els comerços adherits a la promoció

 

 COMERÇ 2020

La campanya de comerç “Ara més que mai, les teues compres als comerços de Xilxes” impulsada per l'Ajuntament de la localitat amb la finalitat de fomentar les compres nadalenques ha repartit 300 euros entre els clients dels establiments locals.


La realització del sorteig ha donat a conéixer les persones guanyadores dels 3 vals de compra de 150, 100 i 50 euros. Així mateix, Mercedes Gascó ha resultat agraciada amb el primer premi, mentre que Mari Carmen Muñoz i María Ángeles Sanahuja han obtingut el segon i tercer premi respectivament.

Després de la recepció dels corresponents vals de compra, les guanyadores podran gastar el premi en qualsevol dels establiments adherits a la promoció.

Aquesta iniciativa municipal pretén dinamitzar l'economia local durant aquesta situació de pandèmia i conscienciar sobre els avantatges del consum de proximitat.