La cultura ha estat activa en el municipi amb propostes com el Dia de la Música, la Fira del Llibre, el Festival Titemón o la celebració del 9 d'octubre

CONCERT BANDA COVID 2020

 

L'Ajuntament de Xilxes ha valorat positivament l'oferta cultural programada en els últims mesos amb la finalitat de continuar apropant propostes a la ciutadania fent-les compatibles amb el context marcat pel COVID-19.

 

Així mateix, la programació cultural ha estat activa en el municipi amb modalitats molt variades com la música en directe, teatre, tallers infantils o presentacions literàries. La temporada estiuenca ha concentrat iniciatives com el Dia de la Música amb 4 concerts d'artistes de l'àmbit geogràfic valencià, la Fira del Llibre, que va acollir 10 presentacions de llibres i un concert, i altres actuacions musicals, teatrals o espectacles de titelles.

 

Durant el mes d'octubre l'activitat cultural també ha sigut abundant, ja que la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana va comptar amb una programació especial de música, tallers infantils i l'actuació de Xavi Castillo en el Teatre Municipal. A més, el Festival Titemón va oferir sessions de titelles per al públic familiar.

 

Els concerts de la Unió Musical Santa Cecilia també han format part d'aquesta selecció cultural. En concret, els veïns i veïnes van poder gaudir de diversos concerts i d'un cicle de recitals sorpresa pels carrers durant les festes nadalenques.

 

Les diferents activitats culturals programades s'han desenvolupat seguint les mesures de seguretat necessàries i adaptant-les a nous formats amb el propòsit de continuar proposant activitats segures a la població i fer costat al sector cultural en l'actual situació de pandèmia.