Aquesta acció pretén donar suport als establiments locals que han de tancar al públic per les restriccions sanitàries

take away

 

L'Ajuntament de Xilxes promocionarà el servei de menjar per emportar-se dels bars i restaurants del municipi durant el seu tancament per les restriccions sanitàries derivades de la COVID-19 amb la finalitat de recolzar l'hostaleria i restauració local en un moment especialment complicat per al sector.

 

En concret, en els pròxims dies el consistori publicarà als perfils de Facebook, Twitter i Instagram de l'Ajuntament de Xilxes les cartes d'aquells bars i restaurants que ofereixen servei take away. Aquest gest pretén fer d'altaveu i contribuir a fer que aquesta informació arribe a la màxima població possible, i d’esta forma, animar a la ciutadania a fer ús d'aquest servei.

 

Aquesta mesura se suma a altres que l'equip de govern ha pres durant els últims mesos amb la intenció de minimitzar l'impacte de les mesures sanitàries a aquest sector. Entre elles, l'exempció del pagament de la taxa per ocupació de via pública o l'autorització de l'ampliació de les terrasses fins al doble de la superfície autoritzada.