L'Ajuntament inicia les gestions per a executar les actuacions previstes al Carrer Primer de Maig i en la passarel·la 

AJUNTAMENT XILXES

 

El pressupost municipal de l'Ajuntament de Xilxes per a l'any 2021 ha entrat avui en vigor després de finalitzar el període d'exposició pública pertinent sense rebre al·legacions. Superat aquest tràmit, s'activa l'aprovació definitiva d'aquests comptes municipals que ascendeixen a 5.072.000 euros i que van passar pel ple el passat 29 de desembre. 

 

La instal·lació d'un sistema de bombament per a donar solució a les inundacions que sofreix el Carrer Primer de Maig i la reparació de la passarel·la són les inversions més significatives d'aquests comptes, que destinen 330.000 i 285.000 euros respectivament. De fet, els pròxims passos de l'equip de govern aniran dirigits a la licitació de totes dues actuacions. 

 

Així mateix, amb l'aprovació definitiva del pressupost del present any també s'activen mesures com l'exempció de pagament de la taxa de via pública per al sector hostaler, iniciativa que per segon any consecutiu pretén minimitzar l'impacte econòmic propiciat per la COVID-19. 

L'adquisició d'un nou camió municipal o la renovació de l'equipament informàtic del consistori són unes altres de les inversions contemplades en els comptes que veuran la llum al llarg d'aquest 2021.