Els vehicles també podran accedir a la platja des dels vials de Moncofa o Almenara 

 

CORTE CALLE XILXES

 

Les obres de renovació de les canalitzacions que connecten el municipi amb el nucli marítim de Xilxes restringiran l'accés a la platja durant el mes de febrer, de manera que a partir del pròxim dilluns 8 de febrer els vehicles hauran d'utilitzar el Camí Vell com a via alternativa. Així mateix, també podran accedir al districte marítim des dels vials de Moncofa o Almenara. 

 

Els treballs, que estan en marxa des del novembre passat, segueixen centrats en la substitució de la canonada d'impulsió de la platja a l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals, per la qual cosa el seu avanç requereix la interrupció del trànsit en la via que uneix la població amb la platja. 

 

L'actuació, que permetrà millorar el proveïment d'aigües i minimitzar les avaries i fugides causades per l'antiguitat de la instal·lació, està subvencionada al 100% per la Generalitat Valenciana. La inversió total del projecte ascendeix a 772.565 €, de manera que aquesta primera fase està valorada en 521.919 € i està sent executada per l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals (EPSAR) al costat de la Diputació de Castelló.