La nova mesura de conscienciació pretén promoure hábits saludables i reduir la contaminació que causen les burilles en l’entorn

PLAYA XILXES

 

L'Ajuntament de Xilxes ha sol·licitat unir-se a la Xarxa Platges sense fum amb l'objectiu d'afavorir a la salut ambiental i dels usuaris, així com reduir la contaminació que causen les burilles en l'entorn.

 

Concretament, aquesta iniciativa cerca delimitar espais saludables per a la ciutadania a les platges i preservar aquests espais en els arenals lliures dels efectes nocius del fum del tabac i de les seues deixalles.

 

La resolució positiva d'aquesta sol·licitud suposarà la delimitació de diversos espais a les platges de El Cerezo i Les Cases lliures de tabac, a més de la col·locació de senyalització i cartells informatius. També es preveu la instal·lació de contenidors de burilles en les entrades de les platges que es decreten lliures de tabac.

 

L'adhesió a aquest projecte impulsat per la Direcció General de Salut Pública i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies busca la concienciació ciutadana i la promoció d’hàbits saludables.