L'assegurança cobrirà els diferents desperfectes causats en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de l’Alter
TRINQUET XILXES

 

L'Ajuntament de Xilxes repararà la coberta del Trinquet Municipal per a esmenar els danys produïts pel fort vent de les últimes setmanes i garantir als usuaris les condicions necessàries per a la pràctica esportiva.

 

Els treballs, que està previst comencen en els pròxims dies, consistiran en la substitució de 8 plaques translúcides de 6 metres cadascuna i contribuiran a incrementar la seguretat dels vianants de la Ronda Adolfo Suárez.

 

El pressupost de les tasques a realitzar en el Trinquet Municipal ascendeix a 3.040 euros, encara que finalment no tindrà cap cost per a l'Ajuntament en ser assumit per l'assegurança.

 

Així mateix, l’assegurança també cobrirà altres desperfectes menors causats per aquest episodi de vent en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de l’Alter. En el camp de futbol es repararà la graderia danyada mitjançant la substitució de 6 trams d'estructura metàl·lica, mentre que en l'edifici d'oficines i en la pista de pàdel s'actuarà a la porta d'accés, es reposarà la il·luminació i la cinta que cobreix la xarxa.