El contracte s’ha asignat per 31.798,8 € i tindrà una vigència de quatre anys 

 

Desinfecció mosquitsL'Ajuntament de Xilxes ha assignat el contracte per al servei de prevenció i control de plagues de mosquits en el municipi amb l'empresa Lokímica per 31.798,8 €. La companyia ha estat la guanyadora del concurs públic a través del qual s'ha procedit a la contractació, que amb una vigència de 4 anys permetrà continuar treballant en la prevenció del mosquit a través de diversos tractaments.

 

La nova contracta continuarà centrant els treballs en la realització de controls i fumigacions periòdicament, tant en el municipi com a la platja, amb la finalitat de minimitzar la presència d'aquests dípters i mitigar les molèsties que ocasionen. 

 

Cal recordar la importància de la col·laboració ciutadana per al control de plagues com la del mosquit tigre, especialment a l'estiu. Per a això, el consistori recomana controlar l'aigua estancada en els dipòsits o jardineres de les cases i col·locar teles mosquiteres en els embornals. A més, l'ajuntament continuarà atenent els avisos i peticions veïnals.