Els treballs, que començaran en els pròxims dies, consistiran en el farciment amb pedra d'escullera i la instal·lació de perfils metàl·lics


pasarela 02

L'Ajuntament de Xilxes procedirà a l'apuntalament de la passarel·la de la platja, actuació orientada a solucionar els desperfectes ocasionats per la caiguda d'un pilar i acordada després de la visita dels tècnics del Servei Provincial de Costes a aquesta instal·lació en el matí de hui divendres.

 

Una vegada comprovat l'estat de la passarel·la i valorades les diferents opcions, s'ha concretat una actuació de creixement de la zona seca aportant pedra d'escullera per a apuntalar la infraestructura. Posteriorment a l'execució d'aquestes tasques, s'instal·larà una xicoteta estructura de perfils metàl·lics sobre la qual descansarà la plataforma horitzontal.

 

Així mateix, el consistori ha remés a Costes la sol·licitud d'una segona autorització urgent per a dur a terme aquests treballs, que previsiblement començaran en els pròxims dies.

 

Aquesta visita s'ha produït 24 hores després que l'Ajuntament comunicara la situació a aquest òrgan provincial amb el propòsit de poder realitzar una intervenció en la instal·lació per a garantir la seguretat i evitar qualsevol dany.