Enguany se sumaran al servei un grup de xiquets i xiquetes de l'Escola Infantil Municipal de 2 i 3 anys


escola estiuL'Ajuntament de Xilxes ha tancat el període d'inscripcions a l'Escola d'Estiu amb 64 niños y niñas apuntados, xifra que cobreix la totalitat de les places disponibles durant aquests mesos de vacances escolars amb la finalitat d'ajudar a la conciliació de les famílies.

 

El servei estarà actiu des del 24 de juny al 31 d'agost i es desenvoluparà en les instal·lacions de la C/Méndez Núñez situades en el nucli marítim, de manera que les famílies que el necessiten disposaran del servei gratuït d'autobús per a traslladar als xiquets i xiquetes des del municipi a la platja.

 

L'horari serà de 9.30 a 13 hores, espai de temps en el qual monitors i alumnat realitzaran activitats educatives i lúdiques, així com proposades en anglés. Així mateix, enguany se sumaran al servei un grup de xiquets i xiquetes de l'Escola Infantil Municipal de 2 i 3 anys.

 

Atesos els protocols COVID-19, en aquesta edició es treballarà amb grups reduïts i s'han oferit menys places que en anys anteriors. Així mateix, s'ha registrat un augment d'inscripcions per part de famílies del municipi respecte a altres edicions.