L'actuació, que té un cost de 7.801,29 €, permetrà l'enfortiment de l'estructura i l'adequació del paviment

 

PONT POLÍGONL'Ajuntament de Xilxes ha iniciat les obres de reparació del pont d'accés al Polígon Industrial Els Plans, actuació que busca garantir la seguretat dels conductors i condicionar el principal vial d'entrada i sortida a la zona industrial per a reobrir aquest punt al trànsit en la major brevetat possible.

 

Les màquines ja estan treballant per a enfortir l'estructura del pont i adequar el paviment, que es troba molt deteriorat pel pas constant de vehicles pesants. En concret, les primeres tasques s'estan centrant a actuar sobre l'encofrat de formigó de l'estructura i està previst que l'actuació finalitze en els pròxims dies.

 

La intervenció, que està valorada en 15.602,58 €, s'assumirà conjuntament amb Moncofa en pertànyer la via a tots dos termes municipals, de manera que el consistori de Xilxes invertirà un total de 7.801,29 €.

Així mateix, les obres s'estan duent a terme únicament en horari nocturn en trobar-se el pont sobre les vies del ferrocarril, motiu pel qual són supervisades diàriament per l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (ADIF).