L'Ajuntament també ha convocat beques formatives per a estudiants del municipi

 

CONTRATACIONES VERANO XILXESL'Ajuntament de Xilxes crearà més de 40 llocs de treball de caràcter temporal per a cobrir les necessitats de la temporada estival, amb l'objectiu d'oferir oportunitats laborals als veïns i veïnes del municipi en situació de desocupació.

 

Les contractacions de personal es destinaran al reforç de la neteja viària i d'edificis municipals, al suport a la brigada o al control d'accessos en les activitats culturals. A més, 27 persones formaran part del personal de serveis relacionats amb les platges, com informadors turístics, biblioplatja, socorristes, operaris de platja accessible, vigilància o neteja.

 

Així mateix, 5 monitors i mestres s'encarregaran de la planificació i coordinació de les activitats de l'Escola d'Estiu, que es desenvoluparà en el nucli marítim entre juny, juliol i agost.

 

El consistori també ha convocat 5 beques de formació per a joves del municipi que durant l'estiu desenvoluparan treballs de dinamització d'activitats culturals, Escola d'Estiu i suport a la gestió administrativa en diferents departaments municipals com l'Oficina de Turisme, la Biblioteca Municipal o les instal·lacions esportives.

 

Igualment, Xilxes ha aconseguit la subvenció EMCORP 2021 de la Generalitat Valenciana que possibilitarà la contractació d'una persona desocupada entre els mesos de juny de 2021 i març de 2022.