La sessió també ha aprovat una modificació de crèdits per a la millora d'instal·lacions municipals

 

Ayuntamiento de Xilxes 02

El Ple de l'Ajuntament de Xilxes ha donat llum verda al projecte de construcció de millora de l'accessibilitat de la platja de Xilxes en les “Llacunes Nord” per part de la Conselleria, que suposarà la creació d'una zona d'aparcament de vehicles i bicicletes, així com zones d'oci i esplai entre el poblat marítim i el càmping. 

 

Així mateix, la sessió també ha acordat una modificació de crèdits de 12.800 € amb càrrec al Romanent de Tresoreria per a diferents actuacions, entre les quals destaquen la instal·lació d'aire condicionat en el local de les mestresses de casa o la renovació d'una grua per a la platja accessible. 

 

L'aprovació del Pla Anual de Control Financer també ha ocupat part de la reunió. I finalment, l'ordre del dia ha inclòs l'adhesió al conveni per a la difusió i implantació del Servei d'Informació d'Usuaris de Serveis Socials.

 

“En aquest ple hem donat el vistiplau a un projecte que millorarà la zona del litoral sud del municipi i també hem pogut aprovar l'ús de part del romanent a algunes actuacions que eren necessàries, com la renovació de la grua de la platja accessible”, ha destacat l'alcalde de Xilxes, José Martínez.