Aquest servei de transport públic sol funciona amb regularitat els mesos d'estiu

 

bus 1898612 1920L'Ajuntament de Xilxes ha reiterat a la Conselleria d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat instar l'empresa concessionària a complir amb la freqüència de la Línia 4 d'autobús que uneix la platja de Xilxes, amb el municipi i la Vall d'Uixó amb la finalitat d'incrementar l'accessibilitat a la platja del municipi i donar resposta a les necessitats de la població durant tot l'any.

 

En aquest sentit, l'alcalde de la localitat, José Martínez ha remés una carta a aquesta Conselleria amb la finalitat d'exposar la problemàtica i sol·licitar una reunió amb la directora general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible, per a traslladar-li la necessitat urgent d'incrementar la freqüència dels serveis d'aquest trajecte.

 

En concret, la Línia 4 entre la platja de Xilxes i la Vall d'Uixó consta de 5 viatges d'anada i tornada que haurien de realitzar-se cada dia. Però al no existir un acord entre l'empresa concessionària i la institució competent, només s'activen entre l'1 de juliol i el 15 de setembre. Així doncs, el consistori reclama establir aquest servei durant la resta de l'any, complint amb l'acord fixat. A més, el consistori exigeix que s'augmenten els viatges en horaris compatibles amb l'entrada i sortida dels estudiants dels Centres Educatius.

 

Cal recordar que aquest Ajuntament ja ha requerit el compliment de la freqüència acordada per a la Línia 4 en altres ocasions a la institució competent qui ha estimat l'al·legació, però no ha complert amb els horaris establerts.