El campus estarà en funcionament fins al 31 d'agost amb activitats lúdiques i educatives

 

escolaestiu 2021L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat avui l'Escola d'Estiu en el nucli marítim amb el total de les places cobertes, sent 64 els xiquets i xiquetes inscrites. Un servei municipal que pretén ajudar les famílies a conciliar la vida laboral i familiar.

 

L’escola d’estiu ha començat avui amb 17 alumnes i la resta s'incorporaran dijous que ve dia 1 de juliol. En ell es desenvoluparan tant activitats formatives de repàs de les matèries, com excursions i propostes de caràcter educatiu i lúdic. En concret, un total de 6 mestres i monitors d'oci i temps lliure vetllaran per la cura dels nens i nenes d'entre 2 i 12 anys.

 

Cal recordar que complint amb els protocols de la COVID-19 en aquesta edició es treballarà amb grups reduïts d'alumnat, per això s'ha ofert un nombre de places menor que altres anys.

 

"Hem detectat un augment d'inscripcions per part de famílies del municipi i volem agrair-los el gran acolliment que ha tingut aquesta edició de l'Escola d'Estiu. De cara al pròxim any confiem que la situació epidemiològica ens permeta augmentar el nombre de places ofertes.", ha destacat el regidor d'Educació, Erik Segarra.