La inversió del projecte, que també inclou la modernització de la xarxa d'aigües residuals ja executada, ascendeix a 772.565 € i està subvencionada per la Generalitat Valenciana

canalización aguas

 

L'Ajuntament de Xilxes renovarà les canalitzacions d'aigua potable que connecten la població i la platja amb la finalitat de millorar el proveïment i minimitzar les avaries ocasionades per l'antiguitat de la instal·lació, actuació subvencionada per la Generalitat Valenciana per valor de 250.646 € i emmarcada en el paquet de millores urbanístiques que el consistori escometrà en els pròxims anys.

 

Aquestos treballs, que començaran en els pròxims mesos i es localitzaran en el marge esquerre de la carretera, estan emmarcats en la segona fase del projecte d'actualització de les conduccions hídriques. Així mateix, ja s'han desenvolupat les obres de renovació de la canonada d'impulsió de fecals des de la platja a l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals, intervenció que ha sigut executada per l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals (EPSAR) junt a la Diputació de Castelló.

 

La inversió total ascendeix a 772.565 €, de manera que aquesta primera fase està valorada en 521.919 €, mentre que la resta correspon a la renovació de les canalitzacions d'aigua potable. La finalització del projecte permetrà la modernització de la xarxa que uneix tots dos nuclis urbans per a aportar una solució a l'estat precari d'aquestes instal·lacions.