El centre disposa d'aula gratuïta per als 2 anys i el cost màxim és de 56 euros mensuals per a les famílies amb fills de 0 i 1 any


Erik escola infantilL'Ajuntament de Xilxes prepara l'obertura de l'Escola Municipal Infantil “Isabel González Torres”, servei orientat a l'educació primerenca d'infantil de primer cicle que mantindrà les tarifes el pròxim curs 2021 / 2022.

 

Aquest centre, que ha tancat el procés d'admissió amb la inscripció de 29 xiquets i xiquetes, ofereix un preu màxim de 56 euros mensuals per a les famílies amb fills/es de 0 i 1 any, cost que resulta inferior en funció dels bons de la Generalitat Valenciana. Així mateix, disposa de servei gratuït d'escolarització per als 2 anys.

 

L'èxit en el nombre de matriculacions ha sigut una constant des de la reactivació i l'aposta per la seua gestió pública municipal, projecte que ha prevalgut la qualitat del servei a un preu assequible. De fet, el centre ha rebut diversos guardons nacionals en l'àmbit de la psicomotricitat i les emocions.