L'esdeveniment s'ha ampliat a tres dies i per primera vegada oferirà espectacles en el districte marítim

cartel Festival Titemón 11 10 21

 

L'Ajuntament de Xilxes celebrarà el Festival Titemon els dies 22, 23 i 24 d'octubre amb una programació cultural que enguany s'ha ampliat a tres dies i que ha estés els espectacles al districte marítim amb la finalitat d'oferir propostes culturals de qualitat a la ciutadania.

 

L'esdeveniment està organitzat per l'Ajuntament en col·laboració amb La Inestable Companyia de Titelles i enguany compta amb el suport econòmic de la Diputació de Castelló, la qual cosa ha permés oferir una completa programació de 6 espectacles repartits en diferents ubicacions del municipi i la platja. La porta del CEIP Lluís Vives acollirà la primera de les actuacions, on a les 16.20 hores del divendres 22 es durà a terme “Els Èssers Màgics”, un espectacle itinerant de presentació.

 

La programació continuarà el dissabte a les 12.00 hores en la Plaça Espanya. En primer lloc, la companyia La Troupe Malabó escenificarà l'obra “Sonata Circus”, mentre que a les 17.30 hores el públic podrà gaudir de la representació “Contes fora de la gàbia” a càrrec de Ivana Michlig. A les 18.30 hores el festival es traslladarà al Teatre Municipal, on Tramant Teatre representarà “Els Cartes del Quijot”.

 

En la seua cinquena edició l'esdeveniment culminarà el diumenge 24 d'octubre amb l'obra “Fred a la recerca del seu conte” de la companyia Splai Teatre que, per primera vegada en la història del festival, se celebrarà en el districte marítim (Plaza de l'Armada) a les 12.00 hores. Finalment, tindrà lloc la interpretació de “Rapunzel” per la Inestable Companyia de Titelles a les 18.00 hores en el Teatre Municipal.