L'Ajuntament ha posat a la disposició de la ciutadania un punt de recollida d'aliments i estris en Serveis Socials i un punt de donació per a medicaments en la Farmàcia

XILXES FARMACIA

 

L'Ajuntament de Xilxes ha habilitat dos serveis de recollida de material humanitari per a ajudar a la població d'Ucraïna, un punt de donació d'aliments i estris en Serveis Socials i un punt de donació per a medicaments en la Farmàcia. L'alcalde del municipi, José Martínez, s'ha reunit amb un dels veïns ucraïnesos que resideixen a Xilxes i, en conseqüència, el consistori ha decidit adoptar aquest paquet de mesures.

 

D'una banda, el local de Serveis Socials del Carrer Arquitecte Romaní estarà disponible els dimarts, dijous i divendres de 9 a 14 hores com a punt de recollida d'aliments, roba d'hivern per a qualsevol sexe i edat, mantes, o qualsevol objecte que puga ser d'utilitat. I, l'altra proposta de l'Ajuntament consisteix en la col·laboració amb la farmàcia a través de l'adquisició de material mèdic mitjançant donatius econòmics. A més, s’està preparant una declaració institucional per a presentar en el pròxim ple.