Les inscripcions poden formalitzar-se en l'Oficina de Turisme

pilates

 

L'Ajuntament de Xilxes potencia l'esport amb un variat programa d'activitats per a tots els públics aquest estiu, amb les quals es pretén oferir opcions d'oci saludable als veïns, veïnes i visitants.

 

Per als mesos de juliol i agost el consistori ha preparat activitats com step, zumba, aquagym, pilates, patinatge o campus de tennis i pàdel per a tots els gustos i edats. Es realitzaran diferents grups segons el nivell i capacitat per a distribuir les classes en horari de dilluns a dijous i els divendres únicament es practicarà tennis i pàdel. La ubicació serà fonamentalment en el nucli marítim o a la Ciutat de l’Alter, en el cas dels esports de pilota. 

 

Els preus, tarifes i horaris per a cada activitat es poden consultar en la web de l'ajuntament www.xilxes.es o en xarxes socials. Quant a les inscripcions, es podran formalitzar en l'Oficina de Turisme de la Platja de Xilxes de dilluns a dissabtes de 10.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 19.30 hores a les vesprades i diumenges de 10.00 a 13.30 hores.

 

 

 

 

 

deportesverano

deportesverano2