Aquest dijous s'inaugurarà la tradicional fira de Sant Joan en el passeig marítim

santjoan

 

L'Ajuntament de Xilxes celebrarà Sant Joan amb un programa festiu que es prolongarà durant tot el cap de setmana i arrancarà aquest dijous amb la inauguració del tradicional mercat ambulant en el Passeig Marítim. Serà a mitjanit quan veïns i veïnes compliran la tradició de banyar-se els peus a la platja amb l'acompanyament d'un castell de focs artificials.

 

La jornada del divendres comptarà amb un sopar popular en la Plaça de l'Armada organitzada pels Clavaris i Festers de Sant Vicent seguida per una actuació musical. La Unió Musical Santa Cecilia de Xilxes protagonitzarà dos concerts, un la nit del dissabte i un altre el diumenge contra la violència de gènere a càrrec de la coral. 

 

Amb la finalitat de garantir la seguretat d'una nit multitudinària en el litoral de la localitat, la Policia Local incrementarà la vigilància en la zona doblegant les patrulles.

 

Així mateix, també es reforçarà el servei municipal de neteja perquè els banyistes troben la platja en condicions en el matí del dilluns. En aquest sentit, l'Ajuntament fa una crida a deixar les platges netes depositant els residus en papereres i contenidors, i fent ús d'utensilis reutilitzables.