L'Ajuntament ha sol·licitat a la Conselleria d'Educació una aula més d'1 any

erik escola infantil
L'Ajuntament de Xilxes ha tancat el període d'admissió a l'Escola Infantil Municipal “Isabel González Torres” amb 37 xiquets i xiquetes apuntats de cara al pròxim curs 2022-23, xifra rècord que respon a l'ampliació d'unitats, la qualitat educativa i els preus assequibles que ofereix aquest servei.

 

De fet, el consistori ha sol·licitat a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport una aula més per als xiquets i xiquetes d'1 a 2 anys. D'aquesta manera, el centre podria acollir a més alumnat en tenir un total de 4 unitats homologades distribuïdes en una aula de 0 anys, dues aules d'1 any i una altra de 2 anys.

 

En aquest sentit, la xifra rècord de 37 matriculats del pròxim curs frega el total de places disponibles, quedant únicament lliures una plaça de 2 anys i 3 de 0 anys.

 

Amb l'objectiu de disposar en la major brevetat possible de l'autorització de Conselleria, l'Ajuntament ja està treballant en la modificació de les instal·lacions per a habilitar aquesta nova aula d'1 any.

 

La gestió municipal desenvolupada per l'equip de govern en els últims anys ha afavorit l'increment progressiu d'usuaris i usuàries d'aquesta escola infantil, la qual ha rebut premis a nivell nacional. Concretament, el binomi innovació educativa i cost accessible ha aconseguit aquest curs un màxim històric de matrícules.

 

L'escolarització és gratuïta per a les aules de 2 anys, sent 65 euros el preu mensual del menjador i 120 euros la mensualitat amb menjador, quantia que oscil·la a la baixa en el cas de les famílies que s'acullen als bons de la Generalitat Valenciana.