La programació de l'esdeveniment compta amb actuacions en viu, degustacions gastronòmiques i exposicions vintage, entre altres activitats i serveis

motorfestivaaaal

 

L'Ajuntament de Xilxes s'ha reunit amb l'organització del ‘Mediterráneo Motor Festival’ per a ultimar els detalls de l'esdeveniment musical, cultural i gastronòmic que se celebrarà del 22 al 24 de juliol a la platja. Està basat en un concepte innovador que té per objectiu oferir diferents experiències al públic, especialment a les famílies, en un únic espai adaptat a les característiques de l'entorn.

 

La programació de l'esdeveniment compta amb múltiples serveis i activitats com a actuacions en viu, música i balls urbans; degustacions gastronòmiques en la zona de Food Truck’s i begudes; llocs relacionats amb el motor i la mobilitat; exposicions vintage i altres llocs culturals de pintura, artesania i fotografia, entre altres. A més, s'habilitarà una zona infantil per a la realització d'activitats d'oci i esport enfocades a l'entreteniment dels més xicotets.

 

Dins del recinte s'habilitarà una carpa d'informació turística per a totes les persones interessades a conéixer en profunditat les possibilitats i espais que ofereix la zona costanera del municipi. Així mateix, es destinarà un lloc a la comunitat ucraïnesa amb l'objectiu de recaptar fons per al país devastat per la guerra.

 

Amb aquest esdeveniment, el consistori pretén ampliar la seua oferta turística i oferir noves opcions d'oci al públic local i visitant capaços de generar beneficis en l'economia local. A més, amb la finalitat de mantindre l'espai natural en condicions òptimes es reforçarà el servei de neteja en el recinte i exteriors, així com els dispositius policials nocturns per a garantir la màxima seguretat.