Aquest esdeveniment musical i experiencial ha atret a més de 4.000 persones i ha dinamitzat l'economia dels establiments locals

Mediterraneo Motor Festival

 

L'Ajuntament de Xilxes ha tancat la primera edició del Mediterraneo Motor Festival amb una valoració “molt positiva” després de la celebració de l'esdeveniment aquest cap de setmana, que ha atret a més de 4.000 persones fins al recinte situat junt a la zona costanera del municipi i ha transcorregut sense incidències.

 

La música en directe ha estat un dels grans atractius del festival, ja que els diferents concerts com el Tribut a The Cure, U2 i Depeche Mode han comptat amb una gran afluència de públic. Així mateix, l'esmorzar i la ruta motera ha estat una altra de les propostes més participatives.

 

A més del públic de la província de Castelló que s'ha apropat al festival, també ha estat significativa l'afluència d'autocaravanes, furgonetes camper i motos vingudes des de diferents punts de la Comunitat Valenciana, Madrid i Catalunya. Així mateix, les famílies ha estat un dels perfils majoritaris d'assistents, ja que el festival també ha oferit activitats diverses per a aquest tipus de públic, a més d'una zona de foodtrucks.

 

L'esdeveniment, que amb la seua estrena a Xilxes suma la quarta edició, ha transcorregut amb total normalitat, sense incidències i no s'ha produït cap queixa per molèsties, tal com ha indicat la Policia Local. A més, fonts municipals han assenyalat el “impacte econòmic positiu” que aquesta celebració ha generat en els establiments locals durant tot el cap de setmana. 

.