Entre la programació es troba el Campionat de Màdel, marxes ciclistes i de patinatge, travessies nadant i un torneig de futbol platja infantil

programaciondeportes

 

L'Ajuntament de Xilxes ha elaborat una programació d'activitats esportives per a les pròximes setmanes de la temporada estival, amb l'objectiu de promoure activitats de caràcter lúdic i esportiu adaptades a diferents preferències i edats. 

 

L'agenda esportiva dona principi amb el Campionat de Màdel que se celebrarà el pròxim 29 de juliol a la Ciutat Esportiva L’Alter a les 19 hores, on també estarà obert al públic un taller d'iniciació a la pilota valenciana. D'altra banda, els aficionats al patinatge podran gaudir de dues marxes els dies 28 de juliol i 11 d'agost a les platges de Xilxes; mentre que els més xicotets podran participar en el Campionat de Futbol Platja Infantil el 5 i 6 d'agost. 

 

Seguint amb les activitats de l'últim mes de la temporada, es durà a terme una travessia nadant, seguit pel Festibici, que consisteix en una ruta amb bicicleta pel terme municipal i, finalment, la carrera popular a la platja del municipi. 

 

Així doncs, cal recordar que aquesta mateixa setmana es disputaran els partits de final del Trofeu d'Estiu 2022, en el qual s'han classificat dos equips del Club de Amics de la Pilota de Xilxes.