Enguany es reprendran activitats com els bous, les paelles, la nit de disfresses, la discomóbil i, a més, s'instal·larà un parc aquàtic

sanroc1

 

L'Ajuntament de Xilxes celebrarà de l'11 al 21 d'agost les Festes de Sant Roc amb total normalitat després de dos anys de crisi sanitària a través d'una completa programació d'actes, entre els quals destaquen els bous i les noves atraccions aquàtiques per als més joves a la platja.

 

El programa per a aquesta edició de festejos contempla activitats per a tots els gustos i aficions, des dels actes taurins, als quals se suma un bou més enguany a càrrec de la Penya Amics del Bou AlmeXilxes, fins a les nits de teatre o les trobades esportives, com la travessia nadant o les carreres populars per a totes les categories. Així mateix, es recupera la típica nit de paelles en la Plaça de l'Armada i la Festa Eivissenca, organitzada per l'Associació de Pensionistes i Jubilats La Sort de Xilxes.

 

En aquest sentit, totes les activitats preparades per a la setmana festiva, junt als horaris i ubicacions corresponents, es poden consultar en la programació disponible en les xarxes socials o la pàgina web de l'ajuntament.