El club estrena nova estructura i coordinació amb la finalitat de recuperar el seu lloc aquesta temporada en la qual compta amb un total de 6 equips

FUTBOL

 

El Atletic Xilxes CF ha presentat el seu nou projecte per a la temporada 2022-2023 en la qual incorpora nova junta directiva, entrenadors i personal tècnic amb l'objectiu de reflotar el club que tenia dubtes en la seua continuïtat. A més, compten amb un total de 6 equips en totes les categories per a afrontar un repte d'aquestes característiques.

 

La nova direcció del club s'ha posat a la feina per a retornar al Atletic Xilxes CF al lloc on li correspon mitjançant un primer equip amateur, que rescata a nombrosos jugadors compromesos amb el projecte, i la resta de plantilles de futbol base i formació, creant una estructura consolidada de cossos tècnics i jugadors amb possibilitats d'inscripció per a tots els xiquets i xiquetes de la localitat i pobles veïns.

 

L'alcalde de Xilxes, José Martínez, al costat de membres de l'equip de govern, acompanyats per la reina i la cort d'honor, han acudit a la presentació oficial com a mostra de suport cap al nou club municipal.