L'Ajuntament ha constituït una mesa de contractació per a l'adjudicació del projecte, englobat en el Pla 135 de millores urbanístiques de la Diputació de Castelló

asfalto

 

L'Ajuntament de Xilxes ha format una mesa de contractació per a licitar el projecte corresponent a la remodelació del Carrer Màrtirs, un dels vials més deteriorats de la localitat. En aquest sentit, cinc empreses han concorregut a l'adjudicació del contracte mitjançant el qual es procedirà a l'asfaltat de voreres i al condicionament de canonades.

 

Les empreses licitadores són Latra 2010 SL; Arko10 Obres i Serveis de Llevant SL; Juan José Sánchez López SA; Estudis, Anàlisis i Obres SL, i Gestió de Serveis Hídrics i Construcció SL. Així doncs, en la pròxima reunió de la taula es valorarà cada projecte i la proposta econòmica per a la seua posterior adjudicació.

 

Aquesta iniciativa, l'import de la qual ascendeix a prop de 170.000 euros, s'emmarca en el Pla 135 de millores urbanístiques impulsat per la Diputació de Castelló per a dotar de major accessibilitat el nucli urbà del municipi.