L'Ajuntament ha rebut cinc ofertes de diferents empreses per a dur a terme aquesta actuació, emmarcada en el Pla 135 de millores urbanístiques de la Diputació de Castelló

calleasfaltar

 

L'Ajuntament de Xilxes ha adjudicat el contracte de les obres de remodelació del Carrer Màrtirs, un dels vials més deteriorats de la localitat, mitjançant procediment obert simplificat. El consistori ha valorat les cinc ofertes presentades per a aquest projecte, mitjançant el qual es procedirà a l'asfaltat de voreres i al condicionament de canonades.

 

Estudis, Anàlisis i Obres SL ha sigut l'empresa que ha obtingut major puntuació i, per tant, la triada per als treballs, ja que presenta característiques i avantatges determinants sobre la resta de les propostes rebudes conforme als criteris establits en el plec.

 

Aquesta iniciativa, l'import de la qual ascendeix a prop de 170.000 euros, s'emmarca en el Pla 135 de millores urbanístiques impulsat per la Diputació de Castelló per a dotar de major accessibilitat el nucli urbà del municipi.