La campanya incideix en les necessitats dels residents i sol·licita la col·laboració ciutadana amb cridaners missatges en el sòl d'aquestes vies per als vianants

vinilos carrerons 01

 

L'Ajuntament de Xilxes ha llançat una campanya de sensibilització per a continuar afavorint el descans del veïnat dels “carrerons” del nucli marítim, una acció que pretén conscienciar a la ciutadania i millorar el benestar de les persones que viuen en les cases situades en aquestes vies per als vianants característiques del litoral del municipi.

 

Les peces de la campanya, que són vinils decoratius d’alt trànsit col.locats pel sòl d'aquests estrets vials, incideixen en les necessitats del veïnat i sol·liciten la col·laboració ciutadana amb missatges com “Grans i menuts volem uns carrerons sense crits, sorolls ni aglomeracions. Ens ajudes?” o “Shhh… Al teu costat volen descansar. Gràcies!”. Així mateix, la iniciativa també fa referència al compliment de les mesures COVID-19 amb la finalitat de recordar les pautes d'higiene i distanciament social.

 

En la zona marítima existeixen prop de 60 carrerons, vies d'ús habitual per als veïns i visitants que passen els mesos d'estiu a la platja, per la qual cosa el consistori impulsa aquesta campanya a l'inici de temporada per a evitar les molèsties per soroll i contribuir al descans nocturn.