Des del dia 5 al 13 de març es duran a terme diferents actes com a marxes, xarrades o concerts 

 

CARTEL SEMANA DE LA MUJER

 

L'Ajuntament de Xilxes ha organitzat la VI Setmana de la Dona, que se celebrarà del 5 al 13 de març, amb un ampli programa cultural i esportiu. El propòsit que es persegueix amb aquest homenatge és reivindicar la igualtat a través de diferents activitats en col·laboració amb nombroses associacions i entitats del municipi.

 

La Marxa a favor del Càncer de Mama, organitzada per l'Associació de la Confraria Verge dels Dolores, el teatre en valencià, protagonitzat per Amics del Teatre de Xilxes i planificat per l'Associació de Mestresses de casa, o un concert a càrrec de la Unió Musical Santa Cecilia són algunes de les propostes que conformen aquest calendari. 

 

El dimarts 8 de març es durà a terme la tradicional Lectura del Manifest en la Plaça d'Espanya i, a la vesprada, està prevista una xarrada de María José Montolio, sociòloga experta en gènere i polítiques inclusives. Així mateix, l'agenda compta amb diferents xarrades dirigides per ponents com Nuria Pascual Regueiro, sexòloga, professora a la Universitat Jaume I i metge de família o des de l'Associació Espanyola contra el Càncer presentaran Cristina de Maya i Gonzalo Romero.

 

La Setmana de la Dona és una iniciativa de l'equip de govern que s'ha celebrat els últims sis anys amb la voluntat de posar en valor el paper de la dona en la societat i avançar cap a un futur igualitari.