L'Ajuntament està treballant en el calendari d'actuacions previstes, que contemplen una inversió de 258.000 € i estimen la finalització de les obres en el primer semestre de 2023

pasarela 02

 

L'Ajuntament de Xilxes iniciarà en les pròximes setmanes els tràmits administratius previs per a la reparació de la passarel·la de la platja, actuació que el consistori podrà desenvolupar després d'haver obtingut la concessió administrativa atorgada per la Direcció General de Costes per al condicionament d'aquesta infraestructura emplaçada en la zona de domini marítim-terrestre.

 

L'equip de govern està treballant en el calendari d'actuacions previstes, que contemplen una inversió de 258.000 €. En aquest sentit, els tràmits arrancaran en la major brevetat possible amb la contractació per a la redacció del projecte tècnic després de la formalització d'una operació de crèdit destinada al condicionament d'aquesta instal·lació i a la construcció de la nova piscina municipal.

 

Segons fonts municipals, els treballs de la passarel·la estan subjectes a un termini d'execució aproximat de 6 mesos i la seua finalització s'estima al llarg del primer semestre de 2023. Així mateix, l'actuació es durà a terme seguint els termes establits en el contracte que regeix aquesta concessió pel que respecta a la preservació de la zona costanera i a les posteriors labors de manteniment i vigilància de la infraestructura, entre altres qüestions.

 

“Ja disposem formalment de la concessió, cosa que significa que podem activar tots els tràmits burocràtics previs necessaris per a dur a terme les obres de reparació de la passarel·la. De fet, estem treballant perquè en la major brevetat possible puguem gaudir de nou d'aquest emblema turístic”, ha explicat l'alcalde de Xilxes, José Martínez.